Garanti Bankası Kredi Başvuru Sonucu Öğrenme

Türkiye’de faaliyet gösteren bankalardan birisi olan Garanti Bankası oluşturduğu avantajlı kredi seçenekleriyle müşterilerine kredi vermektedir. Yapılan kredi başvurularının ne durumda olduğunu öğrenmek ise garanti bankası kredi başvuru sonucu öğrenme sistemleriyle çok kolay. Sizlerde kredi başvuru sonucunuzu birkaç adımda kolayca öğrenebilirsiniz.

Başvuru sonucu öğrenmek için birici yol ; cepten kısa mesaj göndererek öğrenmedir. Bu işlem için cep telefonunuzun mesajlar kısmına TC kimlik numaranızı yazıp 3390’a mesaj atmanız yeterli olacaktır. Gönderilen mesaj sonrasında banka tarafından tarafınıza kredi başvurunuzun ne durumda olduğu hakkında detaylı bilgi yine mesaj olarak iletilecektir.

Garanti bankası kredi başvuru sonucu öğrenme için ikinci yol ; Garanti bankası müşterilerinin internet bankacılığı üzerinden müşteri numarası ve şifresi girerek krediler menüsünden başvuru yaptıkları kredi seçeneğinden kredi başvuru durumunu öğrenebilirsiniz.

Kredi başvuru sonucu öğrenmek için en çok kullanılan yöntemlerden birisi ise telefon bankacılığı kullanarak öğrenmedir. Telefonla kredi başvuru sonucu öğrenmek için 444 0 333 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcisinden TC kimlik numarası ve başvuru numarası ile birlikte başvuru durumunuzu öğrenebilirsiniz.

Yorum bırakın