Akbank İhtiyaç Kredisi

kbank, uzun yıllar bankacılık sektöründe hizmet veren kuruluşlardan bir tanesi. Bankacılık alanında sunduğu krediler, avantajlı kredi kartları ve bankacılık faaliyetleri sayesinde müşteri potansiyeli gün geçtikçe artmaktadır. Bu yazımızda sizlere Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu hakkında detaylı bilgiler sunacağız. Akbank “Şubeye Gitmek Yok!” sloganı altında oluştuduğu ihtiyaç kredisi ile 15.000 TL ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Bu kredi Akbank müşterilerine özel olarak oluşturulmuştur. Fakat Akbank müşterisi değilseniz herhangi bir Akbank şubesine giderek bu krediye başvuru yapabilirsiniz.

15.000 TL İhtiyaç Kredisi Şartları
Sunulan ihtiyaç kredisi maksimum 36 ay vadeye kadar kullanılmaktadır. Aylık kredi taksiti hane halkının gelirinin %50’sinden fazla olamaz. Bu kredi türünde kefil aranmamakta , bazı istisnai durumlarda kefil istenmektedir. Akbank müşterisi olmayan kişiler kredi başvurularını yapmak için şubeye giderken yanlarında Kimlik belgeleri, gelir belgesi, SGK hizmet dökümü ve kişinin adresini belirten ( elektrik, su, doğalgaz, telefon ) faturalarından herhangi birisi.

İnternet Üzerinden Başvuru Nasıl Yapılır ?
İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyen Akbank müşterileri buraya tıklayarak akbank ihtiyaç kredisi başvuru ekranına erişebilirsiniz. Gelen ekranda TC kimlik numaranız ve cep numaranız ile birlikte başvuru işlemini tamamlayabilirsiniz.

Yorum bırakın