Bankaların Kiralık Kasa Fiyatları

Bankalar müşterilerine sadece kredi kartı, banka kartı, kredi ya da bütçe planlaması gibi hizmetler sunmazlar. Bunların yanında müşterilerinin kıymetli eşyalarını, mücevher veya önemli evraklarını da muhafaza edebilmeleri için kiralık kasa hizmetleri bulunur. Yeni evlenen çiftlerin takılarını koymasından şirketlerin önemli evraklarına kadar birçok seçenek için kiralık kasalar tercih edilmektedir. Kiralık kasalar genel olarak bankaların en alt katlarında yüksek güvenlikli bölümlerde muhafaza edilmektedir. Kiralık kasaların anahtarı sadece kiralayan kişide bulunur. Yangın, çalınma, deprem gibi birçok felakete karşı hazırlıklı olacak şekilde tasarlanmış, üretilmiş olan bu kasalar farklı ebatlarda ve farkı ücretlerde kiralanabilir. Eğer herhangi bir bankada kiralık kasanız bulunuyorsa bankanın çalışma saatleri içerisinde kasanızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Bankanız kiralık kasa veya kasalarınızı deprem, hırsızlık, yangın, sel ve benzeri felaketlere karşı sigortalar. Banka çalışanları dahil kasa içerisinde ne muhafaza edildiğini kimse bilmemektedir. Kiralık kasanızın içerisinde ne olduğunu bilmeyen bankaların size karşı sorumluluğu sadece kasa sözleşmesinde belirtilen şartlar çerçevesinde geçerlidir. Bu şartlar her bankanın politikalarına göre değişiklik göstermekte olup daha detaylı bilgi edinmek için bankaların yetkili personellerine danışmayı unutmayınız.

Aşağıda sizler için bankaların güncel kiralık kasa fiyatları listelenmiştir. Ücretler ilgili bankaların web siteleri üzerinden alınmıştır. Bilgiler bankaların standart kasa kiralama tarifelerini içermektedir ve yıllık maksimum ücretlendirmeleri içermektedir. Oluşturulan bu liste içerisinde kişiye özel kampanyalara veya indirimlere de yer verilmemiştir. Daha detaylı bilgilendirme için lütfen bankanızın yetkili personeliyle iletişime geçiniz.

Akbank orta boy bir kasa için 380 lira ücret alırken Denizbank da bu fiyat 325 lira, Finansbank da 385 lira, garanti bankasında 425 lira, Halkbank da 325 lira ve iş bankasında 440 liradır. Bankaların kasa fiyatları boyutlarına göre değişiklik gösterdiği için bir bankadan kasa kiralamadan önce bütün bankalar dolaşılarak iyi bir araştırma yapılmalı ve fiyatı en uygun olan banka tercih edilmelidir. Ayrıca banka seçilirken bankanın sunmuş olduğu sözleşme iyi bir şekilde okunmalı ve banka hırsızlığa karşı herhangi bir güvence sağlamıyorsa o banka tercih edilmemelidir.

Yorum bırakın