İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

30000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, yüksek meblağlarla kredi veren bankalarla iletişime geçmeniz lazım. 2017 yılı itibariyle bir çok banka hatta hemen hepsi çeşitli ihtiyaç kredisi kampanyalı sunmakta ve gelir düzeyi ve kredi notu uygun olan müşterilerine farklı faiz oranları ile 10000 tl hatta 5000 TL’den başlayarak, 50000 TLye kadar 12 ay ila 48 ay vade ile ihtiyaç kredisi sağlamaktadır. Ancak bankaların önemli bir kısmı, kefilsiz ihtiyaç kredisi ürünlerini 20000 TL ile sınırlandırmaktadır.

30000 TL İhtiyaç Kredisini Kefilsiz Nasıl Alabilirsiniz?

Vakıfbank ve reklamlarında Hülya Avşar’ı oynatarak Türkiye’de adını duyurmayı başaran ve gün geçtikçe popülerliğini arttıran Odeabank, 30000 tl kredi veren bankalardan en başta gelen 2 tanesidir.

Öncelikli olarak ilgili bankanın websitesine girerek, ihtiyaç kredisi başvurusu sekmesine gelmeniz ve orada sizden istenen ad soyad, TC kimlik numarası, iletişim bilgileriniz, çalışma şekliniz, SGKlı olup olmadığınız, belgeleyebileceğiniz ek gelirleriniz ve ispatlayabileceğiniz maaşınız şeklinde bilgileri doldurmalı ve sms aracılığıyla, 30000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu için ön onay almanız gerekmektedir. Eğer kredi notunuz yeterince iyiyse ve bankanın eski bir müşterisiyseniz, banka sizden kefil istemeden bu krediyi size verecektir. Kredi notunuzu bilmiyor ve öğrenmek istiyorsanız, bu yazımıza göz atabilirsiniz.

SMS ile kredi ön onayını aldıktan sonra, eğer ilgili bankadan maaş almıyorsanız, banka büyük ihtimalle, ibraz edeceğiniz belgeler ile birlikte sizi şubeye çağıracak ve daha ileri bir değerlendirme yapmak, sizinle yüz yüze görüşmek isteyecektir. Şayet maaşınızı Vakıfbank ya da Odeabank’dan alıyorsanız ve hali hazırda bu bankalarda bir hesabınız varsa, kredi onayınızı yüz yüze görüşme olmaksınız alabilme ve direkt olarak hesabınıza aktarabilmek şansınız da azımsanamayacak kadar yüksektir. Ancak şubeye çağırılsanız dahi, eğer kredi skorunuz yeterliyse ve beyan ettiğiniz gelir düzeyiniz tatmin edici seviyedeyse, kefilsiz 30 000 tl ihtiyaç kredisi kullanmanıza bir mani olmayacaktır.

Kısacası kullanmak istediğinin krediyi geri ödeyebilecek güce sahip olduğunuza bankanızın ikna olması gerekmektedir. Vakıfbank ve Odeabank dışında; Garanti Bankası, İşbankası, Yapı Kredi bankası ve daha pek çok bilindik banka da, istedikleri belgeler ilk ikisine göre daha çok olmakla birlikte, uygun şartlar sağlandığında 30000 hatta 50000 liraya kadar kefilsiz ve güvencesiz ihtiyaç kredisi veren bankalardandır.

Yorum bırakın